Tein huomisiin myyjäisiin kaksi tiikerikakkua.

1243017360_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

200 g margariinia

2 dl sokeria

3 munaa

2 tl vaniljasokeria

2 tl leivinjauhetta

3½ dl vehnäjauhoja

Suklaaraidat:

2 rkl kaakaojauhetta

½ dl pieneksi kuutioitua tummaa suklaata

½ dl maitoa

Vatkaa margariini ja sokeri kevyeksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.

Jaa taikina kahteen osaan. Sekoita toiseen puolikkaaseen kaakaojauhe, suklaapalat ja maito. Levitä kakkuvuokaan kolme kekoa tummaa taikinaa ja kolme kekoa vaalea taikinaa (näin minä aina teen tiikerikakun). Tee sama uudelleen, mutta päinvastoin.

1243017301_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vedä lusikalla kevyesti kakkutaikinan keskelle syvennys, silloin kakku paistuu tasaisemmin. paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.