Cannelonit on helppoa ja maukas ruokas, vaihtelua lasagneen. Täytteeksi voi laittaa jauhelihaa, kanaa tai kasviksia. Tällä kertaa kanacanneloneja. Ohje on otettu laatikon kyljestä.

1247415131_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

3/4 pkt canneloneja (Myllyn Paras)

4 kanan fileepihviä

2 porkkanaa rastettuna

1 sipuli

2 dl vettä

lihaliemikuutio

loraus soija kastiketta

1 rkl oreganoa

1 rkl basilikaa

100 g juustoraastetta

Päälle:

2½ dl 3 juuston kermaa

1 tlk tomaattimurskaa (400g)

100 g juustoraastetta

Kuutioi kanafileet pieniksi kuutioiksi. Ruskista. Lisää porkkanaraaste, sipulit ja vesi. Mausta ja lisää juustoraaste.

Voitele laakea uunivuoka. Laita täytetä putkien sisään työntäen pikkulusikalla. Täytä kaikki putket täyteen ja lado ne sitä mukaan vuoalle yhdeksi kerrokseksi. Tämä on vähän sottaava vaihe:)

Kaada putkien päälle kerma ja tomaattimurska sekä ripottele juustoraaste.

Kypsennä 225 asteisen uunin alatasolla 20-30 minuuttia, kunnes ruoka on pinnalta kauniin keltaista.