Pitkästä aikaa tein tätä herkullista suklaakakkua.

Suklaahyytelökakku

Pohja:

300 g Digestive-keksejä

150 g margariinia

Täyte:

150 g tummaa suklaata

1 prk (150g) ranskankermaa

½ dl sokeria

2 kananmunaa

½ dl kahvia

3 liivatelehteä

1 rkl konjakkia

2 dl kermaa

Murskaa keksit jauheeksi. Sulata margariini ja sekoita joukkoon keksimuru. Painele irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.

Sulata suklaa. Sulata kylmässä vedessä pehmenneet liivatteet kuumaan kahviin. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita sulatettuun suklaaseen ranskankerma, kahvi-liivateseos ja muna-sokerivaahto. Mausta konjakilla (sen voi halutessaan jättää pois).

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita kevyesti suklaaseoksen joukkoon. Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä vähintään kolme tuntia (mielellään yön yli).

Irrota kakku vuoasta ja koristele suklaarouheella.