Tätä aivan ihanan makuista kakkua olen aiemminkin tehnyt. Mistä olen ohjeen ottanut, en valitettavasti muista.

Pohja:

140 g Digestive keksejä

50 g voita

Täyte:

1 prk Flora Vispiä

250 g Mascarpone juustoa

1½ dl Baileystä (minä käytin Helmi-kermalikööriä)

5 liivatelehteä (4 riittää mainiosti)

2 dl tomusokeria

Murskaa keksit ja sekoita ne sulatetun voin kanssa. Taputtele irtopohjavuoan pohjalle.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma. Lisää joukkoon tuorejuusto ja sokeri.

Kiehauta likööri ja sulata liivatteet siihen. Lisää  seos ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen. Kaada vuokaan pohjan päälle ja tasoita pinta.

Anna hyytyä jääkaapissa mielellään yön yli.

Koristele haluamallasi tavalla.