Tämän ohjeen bongasin Koskenlaskija-juustopaketista. Tällä ohjeella tuli hyvä ja vähän erilainen makaronilaatikko. Tässä ohjeessa ei ole käytetty kananmunia. Kuvaa ei ole, kun ruoka oli jo loppunut, kun muistin kameran.

½ pss makaronia (250g)

200 g paistijauhelihaa

1 sipuli

1-2 rkl voita

1 lihaliemikuutio

½ dl ketsuppia

1 pak Koskenlaskija-juustoa

2 dl vettä

5 dl maitoa

Keitä makaroni pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja kaada takaisin kattilaan. Ruskista jauheliha ja sipuli voissa, lisää joukkoon lihaliemikuutio ja kuutioitu juusto. Lisää vesi ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Sekoita jauheliha-sulatejuustoseos sekä maito makaronin joukkoon ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Kypsennä 200 asteessa noin tunti.