Bongasin lehdestä Valion mainoksesta tämän mainion laatikkoruokareseptin.

2-4 (500g) jauhoista perunaa

1 prk (2,5dl) Valion maustettu ruokakerma (minä laitoin 3 juuston kermaa)

2 dl maitoa

300g nahatonta, ruodotonta savukalaa (minulla siikaa)

2 kananmunaa

1/4 tl valkopippuria

130g juustoraastetta

1 dl ruohosipulia

Kuori ja halkaise perunat. Keitä kypsiksi ja kaada keitinvesi pois. Soseuta perunat. Lisää ruokakerma ja maito. Hienonna kala haarukalla. Lisää perunasoseeseen kala, pippuri, kananmunat, osa juustoraasteesta ja ruohosipuli. Kaada voideltuun uunivuokaan. Ripottele loput juustoraasteesta pinnalle. Kypsennä 200 asteessa noin puolisen tuntia.