Olen tykästynyt tähän Valion valkosuklaa-limerahkaan. Sopii erittäin hyvin kääretortun täytteeksi.

4 kananmunaa

1 1/4 dl sokeria

½ dl vehnäjauhoja

½ dl perunajauhoja

½ dl kaakaojauhetta

½ tl leivinjauhetta

Täyte:

1 prk Valkosuklaa-lime rahkaa

1 dl Flora vispiä

1 rkl vaniljasokeria

2 riviä Marabou appelssiinikrokantti suklaata

Vatkaa kananmunat ja sokeri kestäväksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää varovasti vaahtoon.

Levitä taikina voidellun leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 7-10 minuuttia. Kumoa sokeroidun leivinpaperin päälle. Anna jäähtyä.

Vatkaa Flora vispi vaahdoksi. Lisää joukkoon kerma, vaniljasokeri ja suklaarouhe. Sekoita tasaiseksi. Levitä täyte pohjan päälle ja kääri levy rullalle aluspaperia apuna käyttäen. Anna tekeytyä jääkaapissa parisen tuntia.

Tarjoa sellaisenaan tai koristele kermavaahdolla. Minulla on päällä Sly:ltä saamiani suklaalampaita.