Löysin Kinuskikissan blogista tämän raparperipiirakan ohjeen.

Pohja:

150 g voita

1 dl sokeria

1 kananmuna

2 dl vehnäjauhoja

1 dl kaurahiutaleita

Täyte:

2 pss Blå Band vanhan ajan vaniljakastikejauhetta

4½ dl maitoa

100 g valkoista suklaata

250-300 g raparperia

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmuna hyvin vatkaten. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja kaurahiutaleet. Painele voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe ja maito vispilällä tasaiseksi. Laita jääkaappiin tekeytymään noin 10 minuutiksi. Rouhi valkosuklaa ja sekoita vaniljakastikkeen joukkoon.

Pese ja kuori raparperit. Leikkaa viipaleiksi.

Levitä pohjan päälle valkosuklaa-vaniljakastike ja painele joukkoon raparperit. Paistaa 200 asteessa 30-35 minuuttia.

Tämäkin piirakka oli hyvää,  mutta itse pidin enemmän tuosta edellisestä tuorejuusto versiosta.