Kolmioleivät ovat nopeita ja herkullisia, vielä kun lisäkkeeksi tekee salaatin, niin käy iltaruoasta.
paahtoleipäviipaleita
1 dl kevyt majoneesia
1 dl kermaviiliä
pala paprikaa pieneksi pilpustettuna
pala kurkkua pieneksi pilpustettuna
1 tl paprikajauhetta
ripaus valkosipulia myllystä
2 tl tilliä
1 prk tonnikalaa (itse käytän aina vedessä olevaa)
1 keitetty kananmuna
Sekoita kermaviili ja majoneesi keskenään. Lisää tonnikala, vihannekset ja mausteet (maista ja lisää tarvittaessa mausteita). Lisää pieneksi pilkottu kananmuna (meillä pitää kananmuna laittaa erikseen, kun kaikki eivät syö sitä). Anna maustua jääkaapissa tunnin verran.
Levitä paahtoleipäviipaleen päälle ja laita toinen viipale päälle. Leikkaa kahteen osaan, kolmioiksi. Tarjoa.
Itse laitoin seuraavana päivänä samaista täytelevitettä tortillan päälle - wrappi evääksi töihin. Toimi hyvin siinäkin :)
Kommentit