Löysin kaupasta Valion uutta Tiramisu-rahkaa. Päätin kokeilla sitä tekemällä siitä kääretortun täytteen. Pohjana on perus tummakääretorttupohja.

Pohja:

4 kananmunaa

1 1/4 dl sokeria

½ dl vehnäjauhoja

½ dl perunajauhoja

½ dl kaakaojauhetta

½ tl leivinjauhetta

Täyte:

1 prk Valion Tiramisu rahkaa

1 prk Flora Vispiä

1 rkl vanilliinikreemijauhetta

25 g valkoista suklaata rouhittuna

Pinnalle:

kermavaahtoa

sokerimassaa

Vatkaa munat ja sokeri kestäväksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilöiden vaahtoon. Levitä taikina voidellun leivinpaperin päälle uunipannuun tasaisesti. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 7-10 minuuttia. Kumoa sokeroidun leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.

Vatkaa täytettä varten Flora Vispi vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka, suklaarouhe ja kreemijauhe. Levitä pohjan päälle ja rullaa pohjapaperin avulla rullaksi. Anna tekeytyä yön yli jääkaapissa.

Kuorrutusta vatkaa vähän Flora Vispiä ja levitä se tortun päälle. Kauli sokerimassa riittävän suureksi levyksi (minulla loppui valkoinen sokerimasa kesken, siitä johtuen vihreät raidat) ja aseta kerman päälle. Tasoita reunat ja koristele haluamallasi tavalla.