Tämä ohje on napattu Myllyn Paras-sivuilta. Helppotekoinen kakku, jossa ei tarvita sähkövatkainta laisinkaan.

4 dl vehnäjauhoja

3 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

2 tl leivinjauhetta

4 rkl kaakaojauhetta

150 g sulatettua voita

2 dl vaniljajogurttia

6 Pätkis patukkaa

3 kananmunaa

Kuorrutus:

200 g suklaata

100 g voita

Sekoita kakkuun tulevat kuivat aineet keskenään. Lisää paloitellut pätkikset sulaneen rasvan joukkoon ja sekoita. Lisää jogurtti ja kananmunat. Lisää lopuksi kuivat aineet. Sekoita seos huolella, taikinaa ei tarvitse vatkata koneella. Laita taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa noin 45 minuuttia. Kumoa kakku heti kuumana varovasti. Anna jäähtyä.

Sulata kuorrutuksen rasva ja suklaa mikrossa. Sekoita seos tasaiseksi. Levitä kuorrutus kakun päälle, anna sen valua reunoille. Itse annoin seoksen hetken aikaa jäähtyä ennen kakun päälle laittamista.