Tämän ah niiiin hyvän piirakkaohjeen olen jostain napannut mukaani. Mascarponejuusto antaa ihanan maun tälle piirakalle.

Pohja:

150g margariinia

1 kananmuna

3 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1½ dl sokeria

Täyte:

4 raparperin vartta

1 prk Mascarponejuustoa

3 keltuaista

1 dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

Valmista murotaikina. Vaahdota rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna hyvin vatkaten. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paloittele raparperit ja ripottele pohjan päälle. Sirota raparperien päälle ½ dl sokeria. Sekoita Mascarponejuusto, keltuaiset, vaniljasokeri ja ½ dl sokeria keskenään ja kaada raparperien päälle. Paista 200 asteessa 30-35 minuuttia. Anna jäähtyä ja nauti.