Minulla oli kaapissa kondensoitu maito purkki, jossa päiväys oli uhkaavan lähellä. Siitä olisi voinut tehdä Key lemon pien, joka on äärettömän hyvää, mutta halusin kokeilla jotain uutta. Tämän ohjeen nappasin Pullahiiren sivuilta. Itse olen monasti aiemmin tehnyt Miljonäärin pikkuleipiä (ohje täällä), jotka ovat tosi nam. Tämä ohje eroaa täytteen suhteen, tässä kinuski keitetään kondensoidusta maidosta. Tällä tavoin kinuski valmistuikin huomattavasti nopeammin. Tein piirakan ohjeen mukaisesti irtopohjavuokaan, mutta tämä on niiiiiiin makeaaa, ettei sitä kärsi isoa palaa kerralla syödä, joten kuvan oton jälkeen paloittelin piirakan pieniksi paloiksi (kuten leivoksetkin).  Eli suosittelen tekemään tämän suorakaiteen muotoiseksi, jolloin siitä on helppo leikata pieniä paloja...silloin myöskin kinuskikerroksesta ei tule niin paksua...

Pohja:

200g voita

1,25 dl sokeria

1 kananmuna

4 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Kinuskitäyte:

100 g voita

1 dl ruokosokeria

1 prk kondensoitua maitoa

Päälle:

200g maitosuklaata

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmuna kokoajan sekoittaen. Lisää lopuksi yhteen sekoitetut kuivat aineet. Painele kevyesti voidellun piirakkavuoan (n. 26cm) pohjalle ja reunoille. Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia (minulla ei tuo Pullahiiren ilmoittama 15 minuuttia riittänyt alkuunkaan, eli tarkkaile).

Mittaa pinnoitettuun kattilaan voi, sokeri sekä kondensoitu maito. Sekoita koko ajan ja kuumenna seosta. Anna kiehua pienellä teholla sekoitellen kunnes seos sakeentuu (tähän ei montaa minuuttia mennyt). Kaada täyte paistetun pohjan päälle. Nosta puoleksi tunniksi jäähtymään kylmään (minä vein pihalle ;) ). 

Sulata suklaa mikrossa ja levitä sulanut suklaa täytteen päälle. Anna jähmettyä kylmässä.