Torinon lasagne piccolo-pussista saa nopeasti maukasta ruokaa. Samalla ohjeella voi tehdä tonnikala-, jauheliha- tai kanalasagnettea.
½pss Torino lasagne piccoloa
½ paprika
2 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoja
300 g kalkkunasuikaleita
3 dl vettä
2½ dl 3 juuston kermaa
lihaliemikuutio
2 tl pestoa
2 dl juustoraastetta
Ruskista kalkkunasuikaleet. Pehmitä kalkkunan kanssa pieneksi pilkottu paprika. Lisää joukkoon vehnäjauho, vesi ja lihaliemikuutio. Anna kiehahtaa. Sekoita joukkoon 3 juuston kerma, mausteet (paprikajauhe, yrttimauste) ja juustoraaste.
Kaada uunivuokaan ½ lasagne piccolo-pussista. Kaada kastike päälle, sekoita varovasti. Ripottele pintaan juustoraaste.
Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Anna vetäytyä kymmenisen minuuttia ennen tarjoilua.
Tässä vielä kuva lasagne piccolo-pussista.
Kommentit