Torinon lasagne piccolo-pussista saa nopeasti maukasta ruokaa. Samalla ohjeella voi tehdä tonnikala-, jauheliha- tai kanalasagnettea.

1240506361_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

½pss Torino lasagne piccoloa

½ paprika

2 rkl voita

2 rkl vehnäjauhoja

300 g kalkkunasuikaleita

3 dl vettä

2½ dl 3 juuston kermaa

lihaliemikuutio

2 tl pestoa

2 dl juustoraastetta

Ruskista kalkkunasuikaleet. Pehmitä kalkkunan kanssa pieneksi pilkottu paprika. Lisää joukkoon vehnäjauho, vesi ja lihaliemikuutio. Anna kiehahtaa. Sekoita joukkoon 3 juuston kerma, mausteet (paprikajauhe, yrttimauste) ja juustoraaste.

Kaada uunivuokaan ½ lasagne piccolo-pussista. Kaada kastike päälle, sekoita varovasti. Ripottele pintaan juustoraaste.

Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Anna vetäytyä kymmenisen minuuttia ennen tarjoilua.

Tässä vielä kuva lasagne piccolo-pussista.

1240506418_img-d41d8cd98f00b204e9800998e