Itsenäisyyspäivän ruokailun jälkiruokana meillä oli unelmakääretorttu.

Pohjana 4 munan tumma kääretorttupohja

Täyte:

1 prk Flora vispiä

1 prk Mascarpone juustoa

130 g valkoista suklaata

Kuorrutus:

valkoista ja punaista marsipaania

Tee kääretorttu normaalisti ohjeen mukaan.

Valmista täyte: vaahdota Flora vispi. Sekoita vaahtoon tuorejuusto. Sulata valkosuklaa mikrossa ja sekoita vaahdon sekaan. Levitä jäähtyneen pohjan päälle. Kääri torttu rullalle ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli.

Levitä tortun päälle ohut kerros kermavaahtoa. Sekoita punainen ja valkoinen marsipaani, jotta saat pinnasta marmorimaisen. Kauli silikonialustan päällä tomusokerin avulla sopivan kokoiseksi ja nosta tortun päälle. Tasoita reunat.