6 kananmunaa

6 dl maitoa

1 dl vehnäjauhoja

1 tl suolaa

1/4 tl mustapippuria

Täyte:

400 g jauhelihaa

1 dl ranskankermaa

1 dl juustoraastetta

Pinnalle:

juustoraastetta

Vatkaa munat vaahdoksi. Lisää maito, vehnäjauhot ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina voidellulle (öljyllä) ja kevyesti korppujauhotetulle leivinpaperille. Kypsennä 180 asteessa noin 25 minuuuttia, eli kunnes se on hyytynyt ja kauniisti ruskettunut.

Valmista täyte pohjan ollessa uunissa. Ruskista jauheliha (+mausta se), lisää ranskankerma ja juusto (anna juuston sulaa).

Kumoa kypsä pohja korppujauhotetulle leivinpaperille. Levitä täyte ja kääri levy paperin avulla rullalle. Ripottele pinnalle juustoraaste ja kuumenna rullaa uunissa 225 asteessa, kunnes juusto sulaa.