Tämäkin ihana ohje on peräisin Kliivian keittiöstä. Pienensin ohjeen itselleni sopivaksi. Täällä alkuperäinen ohje.

Pohja:

2½ dl Digestive-keksimuruja

½ rkl sokeria

½ rkl kaakaojauhetta

65 g voita sulatettuna

Täyte:

400 g maustamatonta tuorejuustoa

1 1/4 dl sokeria

2 rkl vehnäjauhoja

1 tl vaniljasokeria

hippunen suolaa

2 kananmunaa

9 palaa tummaa Panda suklaata

9 palaa valkoista Panda suklaata

Sekoita keksimurut, sokeri ja kaakaojauhe kulhossa. Lisää sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi. Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Painele keksimuruseos vuoan pohjalle ja reunoille. Laita jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.

Vatkaa tuorejuusto, sokeri, vehnäjauho, vaniljasokeri ja suola kulhossa sekaisin. Vatkaa kananmunat joukkoon yksitellen. Rouhi suklaat ja sekoita joukkoon. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa uunin alatasolla noin tunnin.

Jäähdytä kakku ja pidä sitä kylmässä vähintään neljä tuntia ennen tarjoamista. Koristele haluamallasi tavalla.