Tämän kakun ohje on napattu Tiramisu-rahkapurkista. Alla minun versioni ohjeesta. Raikas ja herkullinen kakku. Kuvankin muistin ottaa, kun puolet kakusta oli jo syöty ;)

Pohja:

1 pkt Wilhelmina keksejä (185g)

30 g voita sulatettuna

Täyte:

4 liivatelehteä

2,5 dl Flora Vispiä

2 prk Tiramisu-rahkaa

1 päärynä

1 rkl sokeria

1 tl vaniljasokeria

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuoan pohjan kokoinen pala. Murenna keksit minigrip-pussissa kaulimen avulla. Sekoita voisula keksien kanssa. Taputtele muruseos vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuutin ajan. Vaahdota kerma. Sekoita rahkan joukkoon pieniksi kuutioiksi leikattu päärynä sekä sokerit. Sulata puristetut liivatelehdet kuumennettuun Xanteen (2rkl, vesikin käy). Kaada seos rahkan joukkoon ohuena nauhan hyvin sekoittaen. Lisää kermavaahto.

Kaada täyte pohjalle. Tasoita pinta. Peitä. Anna hyytyä jääkaapissa yön yli.

Irroita kakku vuoasta veistä apuna käyttäen. Lisää koristeita halutessasi.