Vihdoin ja viimein sain postattua tämän herkulisen juustokakun, jonka tarjosin Tapaninpäivän kahvituksessa. Ohjeen olen napannut Open Cafesta.

Itse tein kakkuun Digestivekekseistä pohjan, tuli herkullista myös tuolla pohjalla.

Pohja                                                                                                                                            150 g Digestive keksejä
75 g voita                                                                                                                                      1 tl kanelia
Täyte
6 liivatetelehteä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 prk maitorahkaa
2 dl kinuskikastiketta
1/2 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
1 prk Flora Vanillaa

Glögihyytelö
6 liivatelehteä (5 liivatelehteä riittää vallan mainiosti)
4 dl glögiä

Murskaa Digestive keksit ja sekoita joukkoon sula voi. Painele leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Pane liivatelehdet pehmiämään kylmään veteen. Sekoita keskenään tuorejuusto, rahka, kinuskikastike ja sokerit. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää muiden aineiden joukkoon. Sulata liivatelehdet tilkkaan kiehuvaa vettä ja kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen kinuskivaahdon joukkoon.
Kaada täyte pohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.                 
Pane glögihyytelöön tulevat liivatelehdet kylmään veteen pehmiämään. Kuumenna tilkka glögiä ja sulata liivatteet siihen. Kaaga liivateseos lopun glögin joukkoon ja kaada varovasti hyytyneen tortun pinnalle. Anna hyytyä vielä muutama tunti jääkaapissa.