Tämän kakun ohjeen olen monessa blogissa nähnyt. Resepti on MeNaiset lehdestä. Itse lisäsin suolapähkinöiden lisäksi vaahtokarkin paloja.

150 g voita
3 munaa
2 dl sokeria
3 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
12 toffeetäytekaramellia
(esimerkiksi Dumle)

Kuorrutus:
100 g maitosuklaata
100 g tummaa suklaata
2 dl suolapähkinöitä

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Voitele irtopohjavuoka (22 cm). Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri kevyeksi vaahdoksi. Yhdistä vehnäjauhot ja kaakaojauhe. Lisää seos siivilän läpi munavaahtoon. Lisää myös voi. Kaada taikina vuokaan. Paloittele karamellit ja painele ne taikinaan. Paista kakkua uunin keskitasolla 10–12 minuuttia. Anna jäähtyä. Irrota kakku vuoastaan. Sulata kuorrutteen suklaat erikseen mikrossa tai vesihauteessa. Kaada pähkinät kakulle ja valuta päälle sulat suklaat. Siirrä kakku kylmään jäähtymään.