Pitkästä pitkästä aikaa leivoin. Tai olen yhden marjapiirakan leiponut, mutta siitä ei tullut otettua kuvaa. Ohjeen olen jostain napannut ja muokkasin sitä sopivaksi tarpeisiini.

Pohja:

1 pötkö Rainbow suklaatäytekeksejä

3 kpl Digestive keksejä

75 g voita

Täyte I:

200g maustamatonta tuorejuustoa

2½ dl Flora Vispiä

2 rkl sokeria

1 tl vaniljasokeria

1 rkl Limoncello likööriä

3 liivatelehteä

Täyte II:

200g kuningatar rahkaa

1½ dl Flora Vispiä

2 rkl sokeria

2 rkl mustikka mehua

3 rkl liivatelehtiä

Murskaa keksit kaulimella minigrip-pussin sisällä. Sulata voi ja yhdistä pohjan ainekset. Levitä irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperin päälle. Laita kylmään täytteen valmistamisen ajaksi.

Tee täyte I.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa Flora Vispi kuohkeaksi, lisää notkistettu tuorejuusto, sokerit ja sitruuna likööri. Sulata liivatteet pieneen määrään kuumaa vettä. Kaada liivateseos koko ajan vatkaten täytteen sekaan. Levitä pohjan päälle annan hyytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.

Tee täyte II.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa Flora Vispi kuohkeaksi. Lisää rahka, mehu ja sokeri. Sulata liivatteet pieneen määrään kuumaa vettä. Kaada liivateseos koko ajan vatkaten täytteen sekaan. Levitä täyte jo valmiiksi hyytyneen täytteen päälle. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.

Koristele haluamallasi tavalla.