Tämän kakun teimme miehelleni isäinpäiväkakuksi. Piparisuklaa antoi kivan maun tälle kakulle.

 

Pohja:

16 kpl Domino-keksejä

75g voita

Mousse:

2 kananmunaa

½ dl sokeria

2½ dl Flora vispiä

200g Pipari -suklaata

4 liivatelehteä

Murenna keksit kaulimella Minigrip-pussissa. Sekoita voisulan joukkoon. Leikkaa irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Levitä keksimur leivinpaperin päälle.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa Flora vispi vaahdoksi. Sulata suklaa. Yhdistä vaahdot ja sula suklaa. Kuumenna pieni tilkka vettä ja sulata liivatelehdet siihen. Anna jöäähtyä hetki. Lisää liivateseos ohuena nauhan täyteeseen. Kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa nelisen tuntia tai yön yli. Koristele makusi mukaan.

Ohjetta on muokattu minttukrokantti-moussekakusta.