Hyvää ystävänpäivää!

Tämän todella helppotekoisen kakun ohjeen löysin ennen joulua Anna-lehdestä. Tämän kakun valmistamiseen et tarvitse sähkövatkainta. Koostumus on mutakakkumainen. Kakku kannattaa paistaa irtopohjavuoassa, johon on pohjalle laitettu leivinpaperia. Alkuperäisessä ohjessa kakun pinnalla on tuorejuusto-voi-tomusokeri kuorrute, mutta minä paistoin pelkän pohjan ja on herkkua! Vähän käteni tärisi ripotellessani tomusokeria muotin kanssa kakun pinnalle ;)

3 dl sokeria

1½ dl vehnäjauhoja

2 tl vaniljasokeria

3 rkl kaakaota

1½ dl voisulaa

1 dl rouhittua tummaa suklaata

2 kananmunaa

Sekoita kaikki taikina-ainekset keskenään puuhaarukalla. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun irtopohjavuokaan. Paista 200 asteessa 20 minuuttia. Kakku saa jäädä keskeltä mehevän tahmaiseksi. Anna jäähtyä vuoassa ennen kumoamista.