Vähän myöhässä tulee tämä postaus...
Täytteen nappasin Pullahiireltä. Tosin lisäsin myös mango-sosetta raikkautta antamaan.


Pohja:
4 kananmunaa
1½ dl sokeria
3/4 dl perunajauhoja
1 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

Täyte:
150g ranskankermaa
2 dl kermaa
½prk valmiiksi keitettyä kondensoitua maitoa
2 prk Piltti mangososetta

Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi. Yhdistä vaahtoon sihdaten keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita varovaisesti tasaiseksi. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa noin 30-35 minuuttia. tarkista kakun kypsyys tikulla. Anna jäähtyä.
Valmista täyte. Mittaa ranskankerma, kerma ja kinuski kulhoon ja vatkaa vaahdoksi.
Vuoraa kakkuvuoka kelmulla. Leikkaa jäähtynyt pohja kolmeen osaan. Kostuta sokerivedellä. Levitä pohjalle ensin mangososetta haluamasi määrä, jonka päälle levität puolet kinuskitäytteestä. Tee samoin toisen täytevälin kanssa. Kostuta myös lopuksi päälle tuleva kakkupohja. Peitä kelmulla ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli kevyn painon alla.
Irrota kakku vuoasta. Levitä pinnalle ohut kerros kermavaahtoa (minä jätin tuosta täytteestä). Kauli sokerimassa ohueksi levyksi ja nosta kakun päälle. Koristele haluamallasi tavalla.