Tämän kakun ohjeen nappasin Valion ohjelehtisestä. Tuo Valion uusi Mangotuorejuusto toi kivan raikkaan maun tähän suklaiseen juustokakkuun. Loistava ohje.

Pohja:
150g suklaa cookies keksejä
50 g voita
½ dl hasselpähkinärouhetta
Täyte:
2 liivatelehteä
2½ dl valio vaahtoutuvaa suklaakermaa
100g tummaa suklaata
2 prk Viola Mangotuorejuustoa (a 200g)
1 rkl sokeria
1 rkl kermalikööriä (voi myös jättää pois)

Hienonna keksit esim. minigrip-pussissa kaulimen avulla. Sulata rasva ja sekoita se keksimurun ja pähkinörouheen kanssa. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Painele vuoan pohjalle. Itselläni oli aikas iso tuo vuoka, joten lisäsin joukkoon muutaman hienonnetun Digestive keksin.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa suklaakerma vaahdoksi. Sulata suklaa esim. mikrossa pienellä teholla. Sekoita sula suklaa tuorejuuston joukkoon. Sulata liivatteet pieneen tilkkaan vettä. Sekoita suklaa-tuorejuustomassa joukkoon. Sekoita kerma ja likööri joukkoon. Kaada irtopohjavuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa mielellään yön yli.
Irroita kakku vuoasta ja koristele haluamallasi tavalla.