Tässä makoisa pikkusuolaisen ohje.

Pohja:
1½ dl vettä
½ dl porkkananmakuista muusijauhetta (Rainbow)
150 g ranskankermaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
50 g voita
Päälle:
250 g vuohenjuustoa
kirsikkatomaatteja
yrttimaustetta

Sekoita vesi ja perunamuusijauhe keskenään. Kun seos on turvonnut, lisää joukkoon ranskankerma, keskenään sekoitetut kuivat aineet ja pehmeä voi.
Laita taikina jääkaappiin puoleksi tunniksi lepämään. Kauli taikina levyksi. Ota pyöreällä muotilla (halk. 6 cm) paloja. Laita palat pellille leivinpaperin päälle. Leikkaa vuohenjuusto ohuiksi viipaleiksi ja laita pohjien päälle. Puolita kirsikkatomaatit ja laita vuohenjuuston päälle. Ripottele pinnalle yrttimaustetta.
Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 15-20 minuuttia tai kunnes ne näytävät kypsiltä.
Nämä maistuvat myös loistavilta kylmänä.
Ohje on Ulla Svenskin.