Tein huomisiin myyjäisiin kaksi tiikerikakkua.
200 g margariinia
2 dl sokeria
3 munaa
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
3½ dl vehnäjauhoja
Suklaaraidat:
2 rkl kaakaojauhetta
½ dl pieneksi kuutioitua tummaa suklaata
½ dl maitoa
Vatkaa margariini ja sokeri kevyeksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.
Jaa taikina kahteen osaan. Sekoita toiseen puolikkaaseen kaakaojauhe, suklaapalat ja maito. Levitä kakkuvuokaan kolme kekoa tummaa taikinaa ja kolme kekoa vaalea taikinaa (näin minä aina teen tiikerikakun). Tee sama uudelleen, mutta päinvastoin.
Vedä lusikalla kevyesti kakkutaikinan keskelle syvennys, silloin kakku paistuu tasaisemmin. paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.
Kommentit