4 dl vehnäjauhoja

2 dl juustoraastetta

2 tl leivinjauhetta

½ tl suolaa

50 g sulatettua margariinia tai ½ dl öljyä

2 dl kermaviiliä

Täyte:

1 kananmuna

1 dl juustoraastetta

2 rkl tuoretta ruohosipulia

Sekoita taikinan kuivat aineet keskenään. Lisää rasvasula tai öljy ja kermaviili. Sekoita tasaiseksi.

Valmista täyte. Riko kananmuna kulhoon, vatkaa sen rakenne rikki ja sekoita joukkoon juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Kauli taikina noin 25x35cm kokoiseksi levyksi. Levitä täyte taikinalevyn päälle. Kääri levy rullalle, leikkaa viipaleiksi ja nosta viipaleet leivinpaperin päälle pellille.

Voitele kierteet kananmunalla ja paista 225 asteessa 10-15 minuuttia.

Ohje on jostain blogista napattu.