Tämä superhyvä ohje on Kinuskikissalta.

Pohja:
300 g Domino keksejä
75 g voita
½ dl lakritsikastiketta
Mansikka-raparperitäyte:
2 liivatelehteä
250 g mansikoita (minulla pakkasen aarteita)
500 g raparperia
1½ dl sokeria
½ dl maizenaa
½ dl vettä
Valkosuklaatäyte:
4 liivatelehteä
5 dl kuohukermaa (minä laitoin Flora vispiä)
1 rkl vaniljasokeria
175 g valkosuklaata
200 g ranskankermaa (minulla oli 150g)
½ dl vettä

Hienonna Dominot minigrip-pussissa. Sulata voi ja sekoita joukkoon Domino-murska ja lakritsikastike. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (halk. 24cm), pohjalle ja reunoille. Tasoita reunojen yläosasta (minä koin tämän levittämisen hyvinkin vaikeaksi).
Laita raparperi-mansikkatäytteen liivatteet likoamaan kylmään veteen. Leikkaa mansikat paloiksi. Kuori ja paloittele raparperit.
Laita raparperit ja sokeri kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Vettä ei tarvitse lisätä, sillä raparperista irtoaa kypsymisen aikana nestettä. Keitä noin 5 minuuttia. Sekoita maizena veteen ja kaada ohuena nauhana kattilaan. Lisää myös mansikat. Jatka keittämistä muutama minuutti. Lisää lopuksi liotetut liivatteet kattilaan ja sekoita huolellisesti (minä sulatin liivatteet ensin pieneen tilkkaan kuumaa vettä ja sitten lisäsin). Kaada täyte pohjan päälle. Anna kakun seistä jääkaapisa, kunnes täyte on jäähtynyt (minä vein pihalle, oli sen verran vilpoisaa perjantai-iltana yhdentoista aikaa;)).
Laita valkosuklaatäytteen liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma ja vaniljasokeri vaahdoksi. Paloittele valkosuklaa ja sulata mikrossa. Lisää sula valkosuklaa ja ranskankerma kermavaahdon joukkoon (tämä vaihe tehty vähän eri tavalla kuin Kinuskissan ohjeessa). Kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata liivatteet siihen. Jäähdytä hetki ja sekoita sitten täytteeseen. Kaada vuokaan raparperi-mansikkatäytteen päälle. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.
Irrota kakku vuoasta ja koristele haluamallasi tavalla.
Itse käytin pohjaan voita ja totesin reunan olevan todella kova heti jääkaapista oton jälkeen, ehkä margariinia käyttämällä reuna olisi pehmeämpää. Mutta kakku on maultaa aivan loistava.